Pályára léptek a nagyatádi csapatok

Folytatja a menetelést a Nagyatádi FC, szombaton Marcaliban diadalmaskodtak. A női kézilabdások szoros mérkőzést játszottak a siófokiakkal, a férfiak az Alföldre látogattak.

Marcaliba, a tabella második helyezettjéhez látogatott szombat délután a Nagyatádi FC gárdája a Megye I. 17. fordulójában. A gól nélküli első félidőt követően a második játékrész elején megtörte a gólcsendet az NFC, hat perc leforgása alatt kétgólos előnyt szereztek, majd Dekanics Márk a hajrában újabb gólt szerzett, ezzel beállítva a 0-3-as végeredményt.

Marcali VFC – Nagyatádi FC 0-3 (0-0) Gólszerzők: Jerkovic Marko, Dekanics Márk (2)

A végéig kiélezett meccset játszott a nagyatádi női kézilabdacsapata Siófok utánpótláscsapatával. A lefújás előtt hét perccel még döntetlenre álltak a felek, a végén viszont a Balaton-parti együttes háromgólos győzelmet aratott a sportcsarnokban, és hat pontra nőtt az előnyük a mieinkkel szemben az NB II-es pontvadászatban.

Nagyatádi RKC – Siófok KC U22 27-30 (14-14)

A férfi kézilabdacsapat Kalocsára látogatott. Az őszi összecsapáson a nagyatádiak nyolcgólos győzelmet arattak. Az idegenbeli találkozón ezt nem sikerült megismételni, az alföldiek végig vezetve, magabiztosan nyerték meg a mérkőzést. A vereség ellenére a mieink maradtak a tabella kilencedik helyén, mert a forduló másik mérkőzésen a dunaújvárosi együttes a listavezető Nagykanizsa otthonában szenvedett vereséget.

Kalocsai Kézilabda Club – Nagyatádi RKC 32-28 (18-13)

Megosztás