Rémségek kicsiny bázisa

Hamarosan az ötödik szabadulószoba várja a szabadulni vágyókat a 63. Bázison, ráadásul mind közül a legújabb lesz a legfélelmetesebb. Próbajátékra is lehet jelentkezni.

A 63. Bázison már négy szabadulószoba várja a látogatókat, nemrégiben készült el az ötödik, ami a Démonok között nevet kapta. Eddig a 63-as cellából, a Zárt osztályról, a Hentes karmai közül, illetve a KGB fogságából lehetett szabadulni.

– 2-6 fős csapatokat várunk a játékokra. Mindegyik pályánk más tematikájú és más nehézségi szinttel rendelkezik – mondta el Horváth Tímea, az szoba egyik kitalálója. – Ezeknek a játékoknak a lényege, hogy a játékosok be vannak zárva egy szobába, különféle logikai feladványokat, rejtvényeket, ügyességi feladatokat kell megoldani, amivel egyre előrébb jutnak a kijutás felé. A játékot a szervezők kamerán követik, illetve egy rádión keresztül kapcsolatba tudnak lépni velük a játékosok, segítséget tudnak kérni, ha elakadtak egy feladványban. A játék nem élőszereplős, ijesztgetés nincs.

Egy szoba kitalálása, megtervezése, felépítése több hónapig, akár fél évig is eltarthat. Az ötleteket Tímea mellett Kása Barbara hozza.

Az új szobát szombaton tesztelhetik azok az önkéntesek, akiket csütörtök este sorsolnak ki a szervezők a közösségi oldalukon.

A szervezők egy kedvcsináló videót is készítettek, ami a horror szerelmeseinek szívét biztosan megdobogtatja majd:

Megosztás