Részegen ablakot törtek ki a nagyatádi vasútállomáson

Az eset még szombaton délben történt a nagyatádi vasútállomáson. Szemtanúk szerint egy nagyobb társaság alkoholos befolyásoltság alatt, veszekedés során törte ki az állomás ablakát.

Egy csetepaté során fiatalok törték ki a nagyatádi vasútállomás egyik ablakát. Olvasóinktól értesültünk, hogy a társaság ittas volt. Az épület mellett vitázni kezdtek, ennek során törött ki az ablak. A rendőrségre bejelentés érkezett az üggyel kapcsolatban. Ám mire az ügyeletes járőrök a helyszínre érkeztek, elcsendesedett a veszekedés, és a kárt is elismerte a bagázs. A történet akár véget is érhetne ezzel, de a vonatra felszállva tovább hangoskodott a banda. Egyikőjük cigarettára is gyújtott a vasúti kocsiban, sőt, gyomrának tartalma is kikívánkozott az út során.

A rendőrség megkeresésünkre az üggyel kapcsolatban a következő választ adta:

„2019. 04. 20-án bejelentést tettek a rendőrség ügyeletére arról, hogy a Nagyatádi Vasútállomáson kitörött egy üvegabalak. A járőrök a helyszínre kiérve igazoltatották az ott tartózkodó személyeket, azonban sem szabálysértést, sem bűncselekményt nem állapítottak meg, ezért az eseménnyel kapcsolatban hatóságunk nem indított eljárást.”

Megosztás