Rock kocsma Nagyatádon

Rockzenétől volt hangos a kulturális központ péntek este. Az eseményen két helyi, és egy vidéki zenekar biztosította a jó hangulatot.

A rock kocsma már-már hagyománynak tekinthető a nagyatádi kulturális központban. Számos vidéki és helyi zenekar lépett fel már itt.

A rendezvényen minden korosztály képviselte magát. Három különböző együttes három koncerttel örvendeztette meg a közönséget – akik egyébként szép számmal jelentek meg a programon, csaknem 90 jegy elkelt. Az este folyamán zenélt az April Fools, akik klasszikus rockkal készültek, illetve az Amazon Bloom, akik az akusztikus zene jegyében adtak számikat, remek hangulatot teremtve. Különleges alkalom volt ez a két amazonnak, ugyanis az együttes most ünnepelte egy éves születésnapját. Ebből az alkalomból előadták első saját dalukat, melyet a közönség is most hallhatott először. Hatalmas sikert aratott az új dal. A premier után egy kis ajándékkal is meglepték őket.

Ellátogatott hozzánk egy vidéki zenekar is, a Royal Birds, akik a hazai és külföldi metál- és a rockzene legnagyobb legendáinak számait adták elő.

Az esemény célja az volt, hogy bemutatkozhassanak a kezdő zenekarok, miközben a rockzenének szenteltek egy egész estét. Bizonyítást nyert, hogy kulturált körülmények között tudnak szórakozni a rockzene kedvelői. Erről tanúskodott mostani rockkocsma-est is.

Megosztás