Szabadlábon védekezik a nagyatádi ámokfutó

Mint emlékezetes, öt ember sérülését okozta, keresztül kasul száguldozott a városban jogosítvány nélkül december 21-én, mielőtt karambolozott. Több embert is veszélyeztetett, a nyomozás során szabadlábon védekezhet.

Közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügyben.

– A csokonyavisontai lakos a nyomozás során szabadlábon védekezhet. A rendőrség továbbra is várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni – válaszolta az Atádhír kérdésére a megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. 

Korábban a rendőrség az alábbiakról tájékoztatta szerkesztőségünket.

„2017. év 12. hó 21. napon 16:00 óra körüli időben Nagyatádon a Parkoló utcában, a Mártírok utcájában, az Árpád utcában, majd újra a Parkoló utca, Mártírok utcája, Árpád utca útvonalán, onnan a Hunyadi utca irányába, majd a Szabadság utca felé egy fehér színű, Opel Astra típusú személygépkocsival közlekedő járművezető folyamatosan, nagy sebességgel haladva, a KRESZ szabályokat sorozatosan megszegve,  az ott közlekedő személyeket és járműveket veszélynek tette ki, illetve a Szabadság tér 2. szám alatti helyen közlekedési balesetet szenvedett.”

Az esetleges szemtanúkkal kapcsolatban most ennyit tettek még hozzá:

„Jelentkezni lehet személyesen Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Nagyatád Zrínyi utca 7. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.”

Mint emlékezetes, az Atádhír dec. 21-én számolt be arról, hogy öt ember sérülését okozta az a közlekedési baleset, amelynek során egy fehér Opael Astra és egy KIA kisteherauró ütközött Nagyatádon, a lábodi úton. Az esetről először itt, majd itt és itt olvashatják el a részleteket.

Megosztás