Szavazz Nagyatádra a Virágos Magyarország online versenyen!

Hétfőn kezdődött a Virágos Magyarország szavazás a facebookon. Nagyatád is nevezett a városok kategóriájában 30.000 főig. Még 4 napig van lehetőség csupán egy like-kal segíteni gyönyörű kis városunkat a megmérettetésben!

Idén is elindult a szavazás, hogy kiderüljön, mely települések a legnépszerűbbek. A Virágos Magyarország verseny online megmérettetése a szakmai végeredménytől független, de ugyanúgy különleges elismerést jelent a győztes településeknek. A játék idén is a tavalyihoz hasonlóan zajlik. A Virágos Magyarország verseny szabályai szerinti kategóriánként kerülnek fel a települések képei (fotó vagy montázs) egy-egy hétre egy Facebook-albumba. Amelyik falu, város vagy kerület képe a legtöbb reakciót kapja, az nyerheti el az adott kategóriában a közönségdíjat. Az adott kategória győztesét minden héten közzéteszik a Virágos Magyarország hivatalos Facebook-oldalán. A szavazók sem járnak rosszul, hiszen hetente kertészeti utalványokat sorsolnak ki közülük. 

Nagyatád a „Városok 30 000 főig” kategóriájában található. A szavazás  2019. július 1. 9:00-tól 2019. július 7. 23:59-ig tart.

FONTOS: A képek buzdítási céllal szabadon megoszthatók, de a versenyben csak az eredeti kép alá adott reakciók számítanak. Lájkvásárlás vagy lájkcsere gyanúja kizárást eredményezhet!

Szavazás itt: Facebook —> Virágos Magyarország oldal —> Legvirágosabb úticél 2019 – Játék Városok 30.000 főig —> végül Nagyatád

 

virágos Magyarország 3.png

 

virágos Magyarország 2.png
virágos Magyarország 2.png
virágos Magyarország 4.png
virágos Magyarország 4.png

Megosztás