Szentmise és istentisztelet az Atádhíren és az NVTV-ben

Húsvét ünnepén a Nagyatádon bemutatandó katolikus szentmisét és a református istentiszteletet is megtekinthetik a város internetes oldalán, valamint a Nagyatádi VTV-ben ma délelőtt.

Sándor László plébános ezúttal is hívek nélkül kénytelen bemutatni a szentmisét, ahogy az elmúlt hetekben már többször is. A járványhelyzet miatt hozott korlátozások nem teszik lehetővé, hogy a hívek együtt ünnepeljék Krisztus feltámadását. Az Atádhír és a Nagyatádi VTV azonban ezúttal is segít abban, hogy a nagyatádiak legalább az otthonaikban, az interneten és a televízión keresztül bekapcsolódhassanak a szertartásba.

Ma délelőtt nemcsak a katolikus szentmisét, de a Jakab László tiszteletes által bemutatott református istentiszteletet is megtekinthetik. A város plébánosával és tiszteletesével egyébként szerdai műsorunkban is beszélgettünk: megosztották velünk húsvéti gondolataikat.

A Nagyatádi VTV-ben a húsvéti szentmise közvetítését a Nagyatádi Szent Kereszt Templomból ma (2020. 04. 12., vasárnap) délelőtt 11.00 órakor láthatják felvételről.

A húsvéti református istentiszteletet pedig előtte, 10 óra 15 perctől, tehát negyed 11-től tekinthetik meg felvételről szintén a Nagyatádi Televízióban.

Mindkét felvétel természetesen itt, az Atádhíren is látható lesz.

Megosztás