Szilveszteri bakiparádé

Emberek vagyunk – ennél fogva hibázunk is. Megbotlunk, belebonyolódunk egy mondatba, vagy felborul a háromkerekű, amiben operatőrünk utazik. Következzenek most az Atádhír és a Nagyatádi VTV 2018. évi bakifelvételei!

Az Atádhír és a Nagyatádi VTV stábja mindig igyekszik kellő szakmaisággal és komolysággal végezni a munkáját, de bizony előfordul, hogy hibázunk. Némelyik botlásunk különösen humorosra sikerült. Íme néhány videó, amelyet stábunk a szilveszteri napra tett félre, annak érdekében, hogy együtt egy jót derülhessünk a mókásabbra sikerült felvételeken. 

Ebben a videóban Herr Dávid riporterünk Szent Sebestyén vértanúságából kap némi kóstolót:

Tudjuk jól, hogy nem könnyű kamerák előtt szerepelni. A lámpaláz sok megkérdezett szereplőnkön úrrá lesz, és emiatt időnként a mondanivaló félresiklik. Máskor külső körülmények: csörgő telefonok, pimasz faágak, vagy az operatőrünk támaszkodása közben lekapcsolt villany szakíthatja félbe az interjút. Néha pedig a pörgő események közepette találjuk meg az alanyunkat, akinek a mondat közben kell elrohannia felkonferálni a következő műsort.

Operatőrünk az év során többször saját testi épségét tette kockára. Januárban saját fényképezőgépével ájultra ütötte magát egy csúszás közben, a Mikei tűzesetnél egy gödörbe lépett. Legutóbb decemberben csapott le a balszerencse: A „Száguldás 3 keréken – elektromos csodakütyük” anyagunkból kihagytuk azokat a felvételeket, amelyek akkor készültek, amikor a kamerát tartó munkatársunk az egyik járgány oldalán támaszkodva próbált videózni. Mind az operatőr, mind a szereplő megúszta a kalandot kisebb horzsolásokkal. Csak a „Szúnyog” névre hallgató járgányon törött le egy darab a plexiből, de Józsi bácsi biztosított minket róla, hogy negyedórás munkával ki tudja javítani. Lássuk, mi is történt pontosan:

Az Atádhír szerkesztősége ezúton kíván boldog új évet minden olvasójának! Jövőre ismét jelentkezünk a legfrissebb hírekkell! Köszönjük, hogy minket olvasnak!

Megosztás