Tavaszi melegben szilveszterezhetünk Atádon

Éppen lecsúszott a hó a karácsonyról, a szilvesztert viszont már kora tavaszias melegben tölthetjük, 12 fok várható. Az újév pedig még ennél is melegebb idővel, 14 fokkal köszönt be az előrejelzések szerint.

Ma többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, de az északi, délután pedig a nyugati megyékben csökkenhet a felhőzet az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

A déli országrészben várható vegyes halmazállapotú csapadék: havazás, fagyott eső, ónos eső egyaránt előfordul. A csapadékzóna napközben keletebbre helyeződik át, délután már az Alföld északi felén is lehet vegyes csapadék. Délután az ónos eső sok helyen havazásra, a keleti határ mentén esőre vált át. A csapadéktevékenység késő délutántól kezd gyengülni. Az északkeleti, északi szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet kora délután általában O, éjszaka -3 fok körül valószínű.

Nagyatádon holnaptól okozatosan melegszik az idő, így aztán a hó nem sokáig marad velünk: kedden már 5, szerdán 8, szilveszterkor pedig 12 fok várható.

Ismét piros riasztást adtak ki, ezúttal az ország dél-keleti megyéire, arrafelé az ónos eső jégpáncéllá változtathatja az utakat, a katasztróavédelenm azt kéri, senki ne induljon útnak. 

Megosztás