Teltház a kulturális központ húsvéti játszóházában

Több mint száz résztvevője volt a húsvét alkalmából megrendezett játszóháznak. Tojáskereséssel, kézműves foglalkozásokkal, ügyességi feladatokkal, varázstornával várták a legkisebbeket és szüleiket.
Fotókkal!

Húsvét alkalmából játszóházat tartottak a gyerekeknek a kulturális központban péntek délután.

A programon több kreatív, ügyességi vagy épp mozgalmas feladatok várták az érdeklődőket. A legkisebbek mondókákat tanulhattak és mozoghattak Kálecz Timivel a Csiribí varázstornán, kézműves foglalkozásokon és ügyességi feladatokon vehettek részt. Kipróbálhatták a fába égetést Csuka Éva pirográfussal. A Mintagyerek Zenekar hangszersimogatót tartott, majd egy közös zenélésre és éneklésre hívta a gyerekeket.

A Nafigyelj! Ifjúsági kör meglepetése egy tojáskereső akció volt. A gyerekeknek a kulturális központ előtti területen kellett színes tojásokat keresni, melyeket aztán édes jutalmakra válthattak be. A program olyan sikeresnek bizonyult, hogy két kört is játszottak és pontosan 80 db csokitojást osztottak szét a gyűjtött tojásokért cserébe.

Az ünnep alkalmából már korábban is rendeztek hasonló programot a városi sportcsarnokban „játszóváros” néven. Azonban idén volt először ilyen típusú játszóház, ahol egy összetett programsorozat várta a gyerekeket. 

 

Megosztás