Télűző bált tartottak tegnap a Solarban

A közelmúltban alakult Fegyelmező Zászlóalj Nyugdíjas Klub farsangi mulatságot szervezett tegnap este a szálloda vendégeinek és persze a nagyatádiaknak. Rozi, a kiszebáb elégetésével űzték el a telet.

Javában zajlik a báli- és farsangi időszak. Ennek szellemében tegnap este a Solar Hotelben jelemzbált és télűző mulatságot szervezett a Fegyelmező Zászlóalj Nyugdíjas Klub. Az esti mulatságra a részt vevők közül többen maskarába öltözve érkeztek, mindenki be is mutatta magát a közönségnek: akadt az álarcosok között pánsípos király, réti cigányasszony, rocker Zsolti, spanyol táncosnő, kalóz, török pasa – a legjobb jelmez díját pedig bodajki népitánc csoport sramli táncosai kapták. A bálon a helybélieken kívül még részt vettek pécsi és Balaton-parti vendégek is. Az est egyik fénypontjaként a hotel udvarában elégették Rozit, a kiszebábot, ezzel űzve el a hideg téli napokat.

Égjél, Rozi!
Égjél, Rozi!

Csaknem két év kihagyás után tudtak az egyesület tagjai ismét közösségi programot szervezni, hiszen a járványügyi szabályozások már 2020 óta nem tették lehetővé a hasonló eseményeket. Abban az évben még a szokásos boszorkánybált megtartották, majd rögtön utána életbe léptek a korlátozások. Idén a klub többszörösen bepótolja az elmaradt programokat, mondta Tóth Sándorné, a klub rendezvényszervezője. Ugyanis rögtön két farsangi bált is tartanak idén, a következőt két hét múlva. Ám előtte még seprűre pattannak az egyesület női tagjai: jövő héten ugyanis ismét boszorkánybált tartanak! A szervezők mindenkit szeretettel várnak, a programokra a Solar Hotel recepcióján lehet jelentkezni, 2000 forintos részvétei díj mellett, ez az ár tartalmazza a vacsorát is.

Megosztás