Több mint ezer szál vörös rózsát ajándékoztak a nagyatádiak Valentin-napon

A vörös rózsa igazi klasszikus, a legismertebb szimbóluma a szerelemnek. Beszédes jelentése miatt szívesen vásárolják az urak a párjuknak. A világon ez a legnépszerűbb virág. De Nagyatádon is ebből fogy a legtöbb?

A rózsa színe rengeteg jelentést hordoz. Vörös rózsánál minél sötétebb, annál nagyobb a szenvedély. Ez a virág nem az első randi kelléke, viszont később szerelmünk nem fogja bánni, ha meglepjük egy-egy szállal. Ilyen alkalom a Bálint-nap is. A világon rengeteg vörösrózsát értékesítenek ezen a napon. Ha a szerelmesek ünnepéről van szó, már-már kölelező kellék a virág is a csoki mellett.

A városban 4 virágüzletben jártunk, és kijelenthetjük, hogy valóban nagy slágernek számít még mindig a rózsa, azok közül is a vörös. Természetesen rengeteg csokrot és divatosnak számító virágboxot is visznek ezen a napon, de tegnap több mint ezren örülhettek egy szál vörös rózsának. Egyéb virágból körülbelül ennek fele fogy. De az igazi virágdömping még hátravan, kedves hölgyek, ugyanis a virágosok mindegyike megerősítette azt, hogy Nőnap alkalmából sokkal több virágot értékesítenek.

 

 

Megosztás