Egy kisbusz és egy személyautó karambolozott, ketten meghaltak

2019. február 14-én 15 óra 30 perc körül a 61-es számú főútvonalon Nagybajomnál – eddig tisztázatlan körülmények között – két gépkocsi ütközött össze. Helyszíni fotókkal.

A baleset következtében két személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életüket vesztették, illetve többen is megsérültek, orvosi ellátásuk jelenleg is folyamatban van – olvasható a police.hu oldalán.

Egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze a 61-es főút 146-os kilométerszelvényénél. Az ütközés erejétől a járművek utasai közül többen beszorultak. A böhönyei önkormányzati és a kaposvári hivatásos tűzoltók emelték ki őket feszítővágó segítségével.

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták, a Nagybajom irányából érkezőket Kutas irányába, a Böhönye irányából közlekedőket Segesd irányába terelik.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére 18 óra 34 percig teljes pályás útlezárás volt érvényben, a forgalom jelenleg zavartalan. 

 

Megosztás