Több utat is lezártak Somogyban a vízátfolyások miatt

A 68-as számú főút és 61-es számú főút egyes szakaszain teljes útlezárás van érvényben.

Frissítés 16.00 órakor: A 61-es számú főutat 157-es kilométerszelvényében Terebezd puszta térségében a rendőrök ismét teljes szélességében lezárták, valamint a Nagybajom és Böhönye közötti útszakasz továbbra sem járható, emiatt jelenleg Böhönye egyik közúton sem közelíthető meg.

Az esőzés miatt kialakult vízátfolyás miatt 2020. július 25-én a rendőrség teljes szélességében lezárta a 68-as számú főút egy szakaszát a 60-as kilométerszelvénytől a Tapsonyi elágazóig, valamint az 51-es kilométerszelvénytől Segesdig. Információink szerint egyébként Ötvöskónyi és Segesd között a 68-as főút egy részét gyakorlatilag elhordta, aláásta és elsodorta az áradat.

A forgalom a 61-es számú főút 157-es kilométerszelvényében Terebezd puszta térségében jelenleg félpályán halad, valamint a Nagybajom és Böhönye közötti útszakaszt a rendőrség teljes hosszában lezárta. A forgalmat az egyenruhások a környező utakra terelik. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy az érintett útszakaszt lehetőség szerint kerüljék el.

 

Megosztás