Új mentőautó a nagyatádi állomáson!

Vadonatúj esetkocsit kapott a Nagyatádi Mentőállomás. Így már négy autó áll a segítségre szorulók rendelkezésére. Az új esetkocsi felszereltsége az előző autókhoz képest sokkal modernebb.

A Nagyatádi Mentőállomásra múlt hét kedden érkezett meg az új mentőautó. Felszereltsége megfelel a modern esetkocsik elvárásainak. A Mercedes típusú jármű autómata váltós, és nullkilométeresen került az állomásra. Az új autó szükségességét mi sem érezteti jobban, mint az, hogy szombaton a kilométerszámláló már 1000-nél is többet mutatott! Jelenleg kb. 1500 megtett kilométert jelez a gépkocsi.

Eddig 3 autót használhattak a nagyatádi mentősök. A mostanival együtt 2 Mercedes, 1 Volkswagen Crafter és egy Ford típusú jármű áll a segélykérők szolgálatára. Az új esetkocsi és a másik Mercedes is 24 órás szolgálatot teljesít, míg a Crafter és a Ford napi 12 órán át áll készenlétben.

Somogy megyében minden esetkocsis állomás kapott új mentőautót, köztük Barcs, Marcali és Siófok is. A fejlesztés egy országos beruházás részeként valósult meg, melynek keretein belül majdnem 120 új gépjárművet állítottak szolgálatba országszerte.

Megosztás