Újabb öt évre nevezték ki Pünkösd Mártont az NKSK élére

A mai ülésén öt évre nevezte ki Nagyatád Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Pünkösd Mártont a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ élére, amihez kilenc intézmény tartozik.

A kulturális és sport központ igazgatói pályázatát júliusban írta ki az önkormányzat. A képviselő-testület mai ülésén, az augusztusi előzetes bizottsági meghallgatását követően, a testület egyhangúlag elfogadta a pályázatát, és újabb öt évre nevezte ki a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ élére Pünkösd Mártont.

– Az elmúlt tizenöt év rengeteg tanulsággal szolgált a kultúra, sport és turizmus területén. Sok szép élményt, közösségi sikert adott. Hálás vagyok munkatársaimnak, hogy különösen az utóbbi évek nehézségei ellenére, együtt maradt és eredményesen dolgozott a csapat. Intézményünk az önkormányzat támogatásával rendkívül szerteágazó tevékenységet folytat, melynek legtöbb eleme látványos, ismert, de sok-sok háttérmunkát is takar. Legnagyobb elismerés a közönség szeretete, a szurkolók biztatása és a látogatók visszajelzései és a legszebb kihívás a város közösségeivel való folyamatos együttműködés – fogalmazott.

A kinevezés 2028. szeptember 9-ig szól. A NKSK szervezeti felépítéséhez kilenc nagyatádi intézmény tartozik. A kulturális központon túl a múzeum, a szoborpark, a könyvtár, a sportpálya, a sportcsarnok, a városi televízió, a turisztikai központ és a T25 Művészeti Galéria és Közösségi Ház.

Megosztás