Ujjongott a nagyatádi hölgy, mert megnyerte az országos fődíjat

Ágnes a 340 ezer forint értékű elektromos kerékpár elnyeréséhez egy totót töltött ki helyesen az Európa-napon Kaposváron. A megyei iparkamara mellett működő Europe Direct Iroda ma adta át a nyereményét Nagyatádon.

Fölujjongott, amikor értesítették, hogy övé a fődíj. Országosan mintegy 1500-an töltötték ki az EU-totót májusban, a magyarországi uniós csatlakozás évfordulóján.

A Fák és madarak napjára mentünk Kaposvárra, a Desedához, mert a kislányunk kedveli a madarakat – mesélte Strauszné Bergovecz Ágnes. – Ott akadtunk rá az Európa napi rendezvényre, és töltöttük ki a totót. Pl. arra kellett válaszolni, hogy mikor csatlakozott Magyarország az EU-hoz, és most éppen melyik ország adja a soros elnökséget.

Az Európa-napot a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Europe Direct Iroda rendezte május 13-án. A különféle programok között lehetőség volt egy EU-totó kitöltésére. A helyes megfejtések egy közös, országos sorsoláson vettek részt, ennek a fődíjat nyerte meg Ágnes. A férjével, Gáborral megbeszélték, ki fogja használni az elektromos kerékpárt.

Többnyire a nyugdíjas édesanyám, ő Henészben lakik, és a biciklinek köszönhetően könnyen megközelíthető lesz számára a belváros, pl., ha vásárolni megy. Néha én is igénybe fogom venni, ha munkába igyekszem.

Gábor nyomban ki is próbálta volna az elektromos kerékpárt, de, mint kiderült, előbb fel kell tölteni.

A díjátadás.
A díjátadás.

 

Megosztás