Újra mozinap Nagyatádon

Hat filmet, köztük egy magyar alkotást láthatnak a mozilátogatók november 6-án a kulturális központban.

Vasárnap újra mozi Nagyatádon! Bemutatnak egy magyar krimi-vígjátékot is, a Nyugati nyaralást Pokorny Lia és Mészáros Máté főszereplésével.

A film Magyarországon a ’80-as évek derekán játszódik. Maurer Gyuri ügyes, veszprémi autószerelő, aki mindent meg tud oldani – még a pártvezetők Ladáit is ő szereli. Családja a Riviéra lázában ég, már épp indulnának nyaralni, ám a négy útlevél helyett csak három érkezik meg. Gyuri hirtelen megvilágosodik: kölcsönveszi egy disszidens magyar nála hagyott autócsodáját. A német verdával és papírokkal a nyugatra igyekvő magyarok helyett nyugatról érkező turisták lesznek, akik a legnagyobb luxust élvezhetik a Balatonnál. Nem is sejtik, hogy a „kölcsönvett” autóval egyenesen a hidegháborúba hajtanak bele.

A kisebbek délelőtt a Tad, az elveszett felfedező és a smaragdtábla című animációs filmet nézhetik meg. Az film főhőse Ted, akinek a leghőbb vágya, hogy a régészkollégái elfogadják, de mindig sikerül összekutyulnia a dolgokat. Ezúttal tönkretesz egy ritka szarkofágot, és felszabadít egy varázslatot, ami veszélybe sodorja a barátai életét. Múmia, Jeff és Bezoni megmentése egy olyan akciódús kalandot indít be, melynek során Tad és Sara Mexikóból Chicagóba, majd Párizsból Egyiptomba utazik, hogy megszüntesse a múmia átkát.

Délben a Minyonok aktuális részét, a Gru színre lép alcímet viselő filmet vetítik, amiben kiderül, hogyan vált valóra egy 12 éves fiú álma, hogy ő legyen a világ legnagyobb szupergonosza.A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében. Amikor az Álnok Hatos elkergeti a főnöküket, a legendás harcost, Willám Kezet, Gru jelentkezik tagnak. A dolog nem megy jól, és még rosszabbra fordul, amikor Gru túljár az eszükön, és hirtelen azon kapja magát, hogy ő lett a csúcsgonoszok halálos ellensége. Menekülés közben Gru váratlan forrásból kér segítséget: magától Willám Kéztől, és rájön, hogy olykor még a rosszfiúknak is elkel egy kis baráti segítség

A teljes program:

10:00 Tad, az elveszett felfedező és a smaragdtábla
12:00 Minyonok: Gru színre lép
14:00 Nyugati nyaralás
16:00 Beugró a Paradicsomba
18:00 Black Adam
20:15 Top Gun: Maverick

Megosztás