Uniós pályázaton nyert az Euro Store Kft.

125 millió forint támogatást nyert a nagyatádi Euro Store Kft. Ennek keretében megújul a vállalat telephelyén levő épület, illetve eszközbeszerzésre, nyelvi képzésre és működést segítő tanácsadásra is sor kerül. (X)

Az Euro Store Kft. a GINOP PLUSZ-1.2.3-21 „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című felhívás keretében 125,01 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el. A projekt összköltsége 178,58 millió forint.

A fejlesztés eredményeként a 2020. év végén vásárolt, erősen leromlott állagú telephelyükön (7500 Nagyatád Taranyi út 0220/74, mely a projekt egyetlen megvalósítási helyszíne) levő épületet átalakítják, korszerűsítik, megújuló energia felhasználásával (15 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszerrel) saját raktár üzemeltetése céljából.

Beszereznek egy teleszkópos homlokrakodót is a raktározási és anyagmozgatási munkálatok hatékony és megfelelő ellátásához. A pályázat keretében megvalósul egy munkavállalónak a munkaköréhez kapcsolódó nyelvi képzése, hiszen az új tevékenység, a külföldi partnerek felkutatásában való segédkezés, asszisztencia során elengedhetetlen a nyelvtudás, továbbá tanácsadási szolgáltatást vesz igénybe a hatékony szervezeti működés érdekében.

A projekt megvalósításának célja, hogy a vállalat Nagyatád környékén és Somogy megyében az iparcikk jellegű bolti vegyes kiskereskedelem kiemelkedő szereplője, a megyében, régióban működő vegyeskereskedések, euroshopok kizárólagosan ellátója lehessen.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

(Szponzorált tartalom)

 

 

Megosztás