Ütötte, rúgta a segítségért kiáltozó férfit

A nagyatádi nyomozók elkapták a féltékeny férjet, aki addig körözött az autójával a településen, amíg meg nem látta felesége állítólagos régebbi udvarlóját, majd agyba-főbe verte.

A 31 éves vádlottnak 2022 júniusában azt állította a felesége, hogy egy másik férfi korábban udvarolni próbált neki – írja a Somogy Megyei Főügyészség.

A közleményből nem derül ki, hogy valóban így történt-e, sem az, hogy ha igen, akkor a sértett pontosan mikor udvarolt a feleségnek – mondjuk, még ötödikben a suliban vagy alig egy hónapja -, mindenesetre a féltékeny férj a hír hallatán olyan mértéktelen dühbe gurult, hogy azonnal autóba pattant, majd körözni kezdett a településen. Amikor megpillantotta a sértettet, kiszállt az autójából, kérdőre vonta az állítólagos udvarlót, majd nekiesett a sértettnek, akinek a bántalmazás következtében eltört a karja, zúzódásos sérüléseket szenvedett a fején, a vállán és a másik karján. A bántalmazás közben a sértett folyamatosan segítségért kiáltozott.

A szerelmi háromszöget végül a nagyatádi nyomozók számolták fel, ugyanis másnap elkapták a tettest, aki a nyomozóknak bevallotta és megbánta tettét.

A megbánás ellenére a Nagyatádi Járásbíróság a 2022. augusztus 8-án megtartott tárgyaláson az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek a vádlottat, és vele szemben 1 év 6 hónap, végrehajtásában 3 évi próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki, egyúttal elrendelte a vádlott pártfogó felügyeletét.

A felhasznált fényképet a nyomozó hatóság a helyszíni szemle során készítette.

Megosztás