Vencel kupa: egész napos küzdelem!

Tegnap vehettek részt a játékosok az évente megrendezett Vencel Kispályás Foci Kupa versenyén. Több mint tíz csapat vett részt a 12 órás megmérettetésen, négy városból érkeztek játékosok.

Egész napos labdamérközésen vehettek részt a Városi Sportcsarnokban tegnap a sport kedvelői. A Vencel Kupa idén is rengeteg játékosnak adott teret az egészséges versenyszellem és a teremfutball játékának megélésére. Nem csak nagyatádiak vettek részt a megmérettetésen, Barcsról, Berzencéről és Taranyból is érkeztek játékosok.

Az első fordulókban csoprtmérkőzésekben selejtezték ki a csapatokat, összesen három szakaszra bontva. Pontban reggel nyolckor, még maroknyi néző előtt indította el a spori az első meccet. A csoportmérkőzések első két helyezettje, valamint a legjobb harmadik az A és B csoportból juthatott tovább az elő elődöntőbe. 20-25 perces meccseken bizonyíthattak a csapatok, hogy érdemesek a döntőbe jutásra.

Az utolsó döntő meccset 20:00-kor indította el a játékvezető. Végül a barcsi Moulin Rouge kerekedett felül a Minden Mindegy csapatán, és ők vihették idén haza az aranyéremeket és a Vencel Serleget. Lebár István, a verseny főszervezője megígérte, jövőre is megrendezik a játékot.

A 2018-as Vencel Kispályás Foci Kupa eredményei:

1. Moulin Rouge
2. Minden Mindegy
3. Vidó FC
4. Noname

A győztes barcsi csapat: Moulin Rouge
A győztes barcsi csapat: Moulin Rouge

Legjobb játékos: Pandúr Ádám
Legjobb Góllövő: Németh Norbert (13 gól)
Legjobb Kapus: Dobos András

 

 

Megosztás