Vezetőedzőt cserél a Nagyatádi FC

Az új bajnoki szezonnak már Papp Zoltán vezetésével vág neki a csapat. Keszei Ferenc játékosmegfigyelőként és az ellenfél feltérképezésével segíti tovább a klubot.

A 49 éves nagyatádi Papp Zoltán korábban másodedzője volt az NFC-nek, tavasszal pedig a PEAC edzőjeként dolgozott. A nagyatádi együttes marad a megyei első osztályban.

Bízunk benne, hogy a következő bajnokságot már végig tudjuk játszani, és így a végeredmény tükrözni fogja a valós erőviszonyokat – válaszolta kérdésünkre Csendes Balázs ügyvezető, utalva arra, hogy a favorit NFC a félbeszakított bajnokság miatt nem játszhatott az NB III-ba kerülésért. – A felnőtt keretről még nem tudok nyilatkozni, kell még 2-3 hét az érkezők és távozók végleges listájához. Ami biztos, hogy a két kapusunk helyére újakat keresünk: egyikük Budapestre költözött, a másikukat pedig ugyanoda vették fel főiskolára. Jelenleg több játékossal is tárgyalunk.

A somogyi első osztályból senki sem jutott fel az NB III-ba, egyébként ehhez a feltételeket tekintve is az NFC áll a legközelebb: a lelátó befedésével meg is felelne a klub az előírásoknak. A megyei első osztályról egyelőre még azt sem lehet biztosan tudni, hogy hány csapat fog szerepelni benne.

Még mindig nem tudjuk, pontosan kikkel, hány együttessel kell felvennünk majd a versenyt; nem tudjuk, mikor kezdődik a bajnokság; nem tudjuk, mikor lesznek az első kupafordulók, semmilyen tájékoztatást nem kaptunk – sorolta Csendes Balázs a következő idény kérdéseit.

A csonka szezont egyébként veretlenül zárta Keszei Ferenc irányításával az NFC.

Nem 18 fordulóra készültünk ebben a bajnokságban, meggyőződésem, hogyha végigjátszhattuk volna, mi lettünk volna a bajnokok – értékelte Keszei mester a 2019-20-as évadot. Az ő szerződése lejárt, vele más pozícióban számolnak: játékosmegfigyelőként és az ellenfelek feltérképezésében segíti tovább a klubot. 

Vezetőedzőként is a legjobb tudásom szerint szolgáltam az NFC-t, az új pozíciómban is így lesz ez, elköteleztem magam – érzékeltette Keszei Ferenc a hozzáállását. Kérdésünkre, hogy több évtizednyi edzői munka után vállalna-e egy újabb felkérést, úgy válaszolt: ezzel most nem foglalkozik, jelenleg azonban a nagyatádi feladatára koncentrál, mindenben igyekszik segíteni a klubot.

 

Megosztás