Villanyoszlopnak csapódott, aztán továbbállt

A rendszámot és a sérült kocsit még a rendőrök érkezése előtt elvitték, a vezető egy másik autóssal távozott a helyszínről – állítják a szemtanúk. A baleset tegnap este a Kereskedők Háza melletti körforgalomnál történt.

A balesetben érintett szürke Volkswagen a Somogyszobi utca felől érkezett nem sokkal tegnap fél nyolc előtt, vezetője egy idősebb férfi volt. A megkérdezett szemtanúk szerint a sérült kocsiból kiszálló sofőrt egy másik autós felvette, majd a rendőrök kiérkezése előtt elvitte a helyszínről. Arról, hogy a balesetet szenvedett férfi hova távozott, illetve szenvedett-e sérülést, egyelőre nem tudunk.

Röviddel ezután visszajött a második autós a leesett lökhárító miatt, majd magával vitte róla a rendszámtáblát. Valaki még az összetört autóba is beült, aztán a Dózsa György utca felé elment vele. Mindezt még azelőtt, hogy ideértek volna a rendőrök. Az a személy, aki korábban elvitte a sofőrt, végül ismét visszatért, ezúttal már a helyszínelés közben – magyarázta az egyik jelenlévő, aki az elejétől látta a történteket.

Elmondását két további szemtanú is megerősítette.

Elég csúnyán összetört az autó eleje, így mindegyikünket meglepte, amikor valaki egyszerűen beült, majd elindította – egészítette ki egy másik szemtanú.

Megosztás