2020. Szeptember 27, Vasárnap
Adalbert napja

Dupla pech: egy hét alatt kétszer kapták el a rendőrök 2020-02-09 08:10:00 | Címkék: jogosítvány, nagyatád, eltiltás, szabálysértés, somogy, rendőrség

Jogsi nélkül hamarabb utolérték, mint a sánta kutyát. Újra őrizetben a fiatal nagybajomi sofőr. A héten másodszor is volán mögé ült, mindkétszer fülön csípték a jogosítvány nélküli autóst.

Ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, egy nagybajomi férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgattak, majd - a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából - szabálysértési őrizetbe vettek. A hét eleji kocsikázás azonban nem az utolsó volt. Tegnap délután ismét igazoltatták a rendőrök a férfit. A sofőr a bírósági tárgyalást követően, miután szabadult az őrizetből, újból autóba ült. A körzeti megbízottak ismét elfogták, és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra. Ott újból meghallgatták a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, majd ismét szabálysértési őrizetbe vették.

Vissza az előző oldalra