hirdetés
2022. Január 18, Kedd
Piroska napja

Elfogták a somogyi száguldozót Szerző: Katona József | 2022-01-08 15:15:00 | Címkék: száguldozó, balesetveszély, somogy, rendőrség

A férfi nem volt ismeretlen a hatóság előtt, mivel a közelmúltban számos alkalommal intézkedtek vele szemben a rendőrök szabálysértés elkövetése miatt. Bírságot és egy éves eltiltást kapott. Videóval!

Kaposváron, a Cseri úton száguldozott 2022. január 2-án 12 óra 59 perckor egy sofőr, aki egy előzése alkalmával balesetveszélyes helyzetet teremtett.

A közterületi kamerarendszer rögzítette a szabályszegést, amelynek segítségével azonosították, és eljárás alá vonták a sofőrt. A férfi nem volt ismeretlen a hatóság előtt, mivel vele szemben a rendőrök a közelmúltban számos alkalommal intézkedtek szabálysértés elkövetése miatt. A 28 éves helyi lakost - előéletének figyelembevételével - a Kaposvári Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya pénzbüntetéssel, és 1 év járművezetéstől eltiltással sújtotta.

A rendőrség az eset kapcsán arra kérte a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti szabályokat. Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megkerülve vezetnek.

Vissza az előző oldalra