hirdetés
2022. December 01, Csütörtök
Elza napja

Elhúzott, de nem menekülhetett Szerző: Herr Dávid | 2018-01-23 10:11:19 | Címkék: szökevény, zselicszentpál, menekül, baleset, rendőr, kaposvár, somogy

Menekülni próbált a rendőrök elől Kaposváron egy görgetegi férfi. Többszörös felszólításra és a megkülönböztető fény- és hangjelzés ellenére sem állt meg, végül balesetet szenvedett. A férfit előállították a rendőrök.

hirdetés

Január 22-án délután 15 óra 18 perckor kaposvári rendőrök felfigyeltek egy nagy sebességgel közlekedő autóra. A sofőrt megállásra szólították fel, de ő a szirénázás ellenére sem állt meg, hanem nagyobb sebességre kapcsolva a szigetvári út irányába próbált meg kereket oldani. Az üldözés közben a zselicszentpáli kanyarban a szökevény kocsi lesodródott az útról és balesetet szenvedett. 

A rendőrök megállapították, hogy a gépkocsi ki volt vonva a forgalomból, a görgetegi sofőrnek pedig jogosítványa sem volt. A 48 éves P. Sándor ellen a Barcsi és a Nagyatádi rendőrkapitányság is elfogatóparancsot bocsátott ki. A Kaposvári Rendőrkapitányságon előállították az ámokfutót és bűnügyi őrizetbe vették. 

 

Vissza az előző oldalra