Gyorshír: Frontális karambol a 68-ason Szerző: Katona József | 2022-05-25 09:00:00 | Címkék: szenyér, baleset, mentőhelikopter, somogy, 68-as főút

Feszítővágóval kellett kiszabadítani a sofőrt a kisteherautóból ma reggel 8 óra körül. Mentőhelikopter is érkezett a baleset helyszínére. Két embert vizsgálnak a mentősök.

Frissítés 13.30 órakor: A megyei katasztrófavédelem fotókat közölt a reggeli balesetről. Továbbá azt írták: 

Az ütközés következtében a bútorokat szállító kisteherautó vezetője a járműbe szorult, őt a böhönyei önkormányzati tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A másik autóban ketten utaztak, egyikük sérült meg a balesetben. A mentőszolgálat munkatársai a két sérültet kórházba szállították. A műszaki mentés mintegy másfél órát vett igénybe. 

Fotó: Böhönye ÖTP
Fotó: Böhönye ÖTP - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Egy bútorokat szállító kisteherautó és egy furgon ütközött össze a 68-as főút 66-os kilométerszelvényénél, Szenyér külterületén ma reggel 8 óra tájban. 

A kisteherautóba beszorult egy ember, a böhönyei önkormányzati tűzoltók feszítővágóval kezdték meg a kimentését. A balesethez a társhatóságok mellett egy mentőhelikopter is érkezett. Egy másik sérültet is vizsgálnak a mentősök, a két gépkocsiban összesen hárman utaztak.

 

Vissza az előző oldalra