hirdetés
2022. December 06, Kedd
Miklós napja

Tűzeset, majd baleset! Szerző: Herr Dávid | 2017-11-27 15:58:11 | Címkék: mosógép, baleset, siófok, somogy, karambol, tűzoltó

Mi történik, ha a tűzoltóság egy épület oltása közben újabb riasztást kap, és kiderül, hogy egy olyan karambolhoz kell kimenniük, ami történetesen éppen az égő ház előtt történt?

hirdetés

"Ennél rosszab már nem történhet!" - mondhatta volna egy a siófoki jegenyesoron álló bámészkodó, miközben a kihívott tűzoltók egy épületet oltottak. Egy lángra kapott mosógép okozta a családi házban kialakult tüzet. Az épületben nem esett komolyabb kár, a leleményes lakók áramtalanítottak, és elfojtották a lángokat még a tűzoltók kiérkezése előtt. A riasztott egységnek az izzó részeket kellett visszahűteni és az épületet átszellőztetni.

Egy kigyulladt mosógép volt a ludas
Egy kigyulladt mosógép volt a ludas - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Hamarosan újabb riasztás érkezett a tűzoltóságra. Két személyautó ütközött össze egy lakóház előtt – méghozzá ott, ahol a tűzoltók éppen dolgoztak! Az eddig a ház tűzmentesítésén dolgozó egységnek rövidesen már a forgalmi akadályt jelentő autómaradványokat kellett megszüntetni és a pórul járt sofőrökön segíteni. Az egyik vezető komolyabban megsérült, kórházba kellett szállítani.

Talán épp a tűzoltkocsi vonta el a karambolozó sofőrök figyelmét?
Talán épp a tűzoltkocsi vonta el a karambolozó sofőrök figyelmét? - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

 

Vissza az előző oldalra