12 óra alatt 6 baleset Somogy útjain

A kadarkúti, a nagyatádi, a kaposvári és a siófoki hivatásos tűzoltókat is balesetet szenvedett járművek mentéséhez riasztották péntek délután, az éjszakai órákban és szombat hajnalban is. Fotókkal!

Jutánál három személyautó karambolozott péntek délután. A balesetet szenvedett autókat a kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították. Az eset során senki sem sérült meg. Ezzel egy időben Mike Kossuth Lajos utcájában egy személyautó és egy kamion ütközött, utóbbi az út menti árokban állt meg. A személyautó a rakomány nélküli kamion alá szorult. Az eset során senki sem sérült meg. A műszaki mentést a helyi önkéntes, a kadarkúti önkormányzati és a nagyatádi hivatásos tűzoltók végezték. A forgalom azután indult meg az érintett szakaszon, hogy kamionmentő segítségével kivontatták a balesetet szenvedett járművet az árokból, amely ezután folytatni tudta útját.

Másfél órával később Lábod és Görgeteg közötti úton két személyautó ütközött. A nagyatádi hivatásos tűzoltók végezték a járművek áramtalanítását. Az egyik gépkocsi vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Kaposmérőben hídfőnek ütközött egy autó. A kocsi vezetőjét a mentőszolgálat munkatársai emelték ki a felborult járműből. A balesetnél a kaposvári hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Az M7-es autópálya lepsényi szakaszán szalagkorlátnak hajtott, majd az árokban állt meg egy személyautó szombatra virradó éjjel. Az ütközés után mind a négy utas ki tudott szállni az autóból, egyiküket a mentők kórházba szállították.

A hajnali órákban a nagyatádi tűzoltókat riasztották, a város Dózsa György utcai körforgalmában kisodródott egy autó, és az oldalára borult. Az eset során senki sem sérült meg.

Megosztás