A nő meghalt, a férje kórházban: családon belüli erőszak

Ma hajnalban történt a tragédia Babócsán. A férfit szúr sebbel a kórházban ápolják, egyelőre nem sikerült kihallgatni. Emiatt ismeretlen tettes ellen rendelt el az ügyben nyomozást a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az eljárás adatai alapján 2021. november 13-án a hajnali órákban Babócsán egy helyi nő, különélő férjével való veszekedés során – eddig tisztázatlan körülmények között – életét vesztette. Valamilyen eszközzel fejbe ütötték, hogy mivel, azt egyelőre a rendőrség sem tudja.

Mivel az esettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága az ügy körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Annyit sikerült még megtudni, hogy a 70 éven felüli házaspár ugyan külön élt, de rendszeresek voltak közöttük a veszekedések. Az, hogy éjszaka mit keresett a férj a különélő felesége házában, még ugyancsak tisztázatlan. Miként az is, hogy a férj szúrt sérülését ki okozta. A kórházban fekvő férfit még nem tudták kihallgatni a rendőrök. 

Pontosabbat az ügyben talán a mai adatgyűjtés során fognak kideríteni a hatóság munkatársai.

 

Megosztás