Airsoft pisztollyal rabolt a belvárosban tegnap a nő

Megtévesztésre alkalmas módon hasonlított lőfegyverre a pisztoly. A 32 éves marcali nő a megszerzett pénzzel elmenekült. A Terrorelhárítási Központ bevetési szakemberei órákon belül elfogták. Videóval!

2020. szeptember 9-én 21 órakor az akkor még ismeretlen tettes Marcali belvárosában fegyvernek látszó tárggyal megfenyegetett két fiatalt, és a náluk lévő értékeik átadására szólította fel őket, majd a megszerzett készpénzzel elmenekült.

A rendőrök a helyszínen végzett adatgyűjtés során, a térfigyelő- és biztonsági kamerák felvételeit felhasználva rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Terrorelhárítási Központ bevetési szakemberei órákon belül elfogtak és előállítottak a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra. A 32 éves helyi nőnél tartott házkutatás során a pénz és az elkövetéskor használt airsoft pisztoly is előkerült, amely megtévesztésre alkalmas módon hasonlított éles lőfegyverre.

A nyomozók H. Zsanettet fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A tettes a vallomása során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Megosztás