Bérelt lakásban futtatta a feleségét egy somogyi férfi

Egy bérelt lakásban futtatta a feleségét egy somogyi férfi, majd a feleség újabb lehetőséget talált a pénzszerzésre: a másik szobát kiadta napi 10 ezer forintért más prostituáltaknak a tulajdonos tudta nélkül.

A vád szerint a férfi 2020 májusától kezdve kifejezetten abból a célból bérelte a kaposvári lakást, hogy ott felesége az egyik szobában szexuális szolgáltatást nyújtson klienseinek – írja a vádhatóság a közleményében.

A házaspár azonban további személyeket is megpróbált beszervezni a bérlemény másik szobájába oly módon, hogy a feleség a lakás tulajdonosának tudta és engedélye nélkül hirdetéseket adott fel, amelyek értelmében a szobát napi 10 ezer forintért adná ki a jelentkezőknek. Így a „bérlők” az ingatlan másik szobájában ugyancsak prostitúciós tevékenységet végeztek.

A Kaposvári Járási Ügyészség épület rendelkezésre bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat azzal a házaspárral szemben, akik üzleti célú szexuális tevékenységre használták bérelt lakásukat. 

A vádirat felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a házastársakkal szemben.

(A nyitókép illusztráció. Forrás: depositphotos.com)

Megosztás