Egy betegért küzdött a mentős, miközben meglopták

Pénzét, övtáskáját és táblagépét is ellopták a mentőautóból, míg ő épp egy embertársa életéért küzdött. Félmilliós nyomravezetői díjat tűzött ki a polgármester az aljas bűncselekmény elkövetőjének kézre kerítéséért.

Felháborító esetről adott hírt ma a megyei rendőr-főkapitányság: április 23-án éjfél után pár perccel Siófokon, a Rét utcában egy betegellátás miatt leparkolt mentőautóból táblagépet és egy övtáskát tulajdonítottak el, benne pénzzel és iratokkal. A mentőegység tagjai az ellátást követően a gépkocsihoz érve szembesültek a lopással, és bejelentést tettek a rendőrségen. A Siófoki Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást.

Az ügy kapcsán Siófok Város Önkormányzata nyomravezetői díjat tűzött ki annak, aki az elkövetők személyéről a rendőrség részére információt szolgáltat. A díj összege 500.000 forint.

Lengyel Róbert polgármester azt kéri: aki az elkövetők személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Siófoki Rendőrkapitányságon, hívja a Siófoki Rendőrkapitányság 06-84/519-150-es telefonszámát, vagy a 112-es, 107-es segélyhívószámok valamelyikét, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 0680/555-111 ” Telefontanú ” zöldszámát.

(A nyitókép illusztráció)

Megosztás