Eltűnt a 17 éves Dia, édesanyja keresi

Már csaknem két hete nem ad életjelet magáról a szentgáloskéri lány. Utoljára a kaposvári buszpályaudvaron látták. Azóta nem elérhető, életjelet nem ad magáról. Az eltűnését a rendőrségen is bejelentették.

Szerkesztőségünk segítségét kérte Dia édesanyja: „a segitségüket szeretném kérni, lennének szívesek megosztani a lányom eltűnését.”

Szabó Diána 160-162 cm magas, közepes testalkatú, hosszú barna hajú, barna szemű, az orrán van egy anyajegy. lA 17 éves lány sötétkék combig érő prémes kapucnis nagykabátban, fekete farmerban, fekete edzőcipőben és fekete műbőr táskával indult iskolába. Azóta nincs hír róla.

Az eltűnését a rendőrségen is bejelentették szülei. A hatóság azt kéri, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget. A 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Ingyenesen hívható a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld száma. Hívhatják a következő számot is: 06 70 673 1354.

 

 

Megosztás