Harcsa rántotta tóba a horgászt Somogyban!

Jobb esetben a horgász szedi ki a vízből a halat, a Hársasberki tavon azonban éppen fordítva történt: egy horogra akadt gigantikus harcsa elemi erővel rántotta a vízbe az igencsak meglepett horgászt. Videóval!

Ráadásul az elképesztő jelenetet még a rutinos horgász kamerája is rögzítette, tette közzé a Pecaverzum. Szabó Lóránt ugyanis gyerekkora óta horgászik a Kisgyalán közelében elterülő Hársasberki-tavon, így abban a reményben helyezte el a kamerát a mellette lévő stégen, hogy az megörökít egy sikeres fárasztást. Lórántnak volt oka ebben bízni, ő tartja a tórekordot egy 82 kilós példánnyal, arra azonban, ami a minap esett meg vele, még nem volt példa.

A kapitális harcsa ezúttal erősebbnek bizonyult, a zsinór pedig bevágott a menetek alá, emiatt a fék nem tudott dolgozni, így aztán a hatalmas uszonyos egyszerűen a vízbe rántotta. A nagy ho-ho-horgászba illő jelenetnek nem lett vízisízés a vége, egy hasas után Lóránt kezéből kirepült a bot, és a kapitális ragadozó a cájggal együtt távozott, írja az oldal.

A peches horgász egy óra keresgélés után találta meg a felszerelését. Ám kitartóan tovább próbálkozott., és akasztott egy húsz, majd egy harminc kiló körüli harcsát.

Megosztás