Három kiló drogot és hárommillió forintot foglaltak le a somogyi rendőrök

Egy összehangolt akcióban a somogyi rendőrök összesen hét személyt állítottak elő, találtak három kiló kábítószert, valamint hárommillió forint készpénzt. Kezdeményezték a díler letartóztatását.

A marcali rendőrök a Fonyódi és Kaposvári Rendőrkapitányság, valamint a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói az általuk beszerzett előzetes információk alapján 2023. június 20-án Pusztakovácsiban és több vidéki helyszínen összehangolt akciót tartottak, amelynek során a Somogy vármegyei bevetési egység segítségével hét személyt fogtak el. A végrehajtott házkutatások alkalmával közel fél kilogramm kábítószer gyanús növényi származékot, közel két kilogramm kristályos anyagot, a kábítószer termesztéshez és fogyasztáshoz használatos eszközöket, laptopokat, mobiltelefonokat, valamint közel hárommillió forint készpénzt foglaltak le.

Az egyenruhások a komplex akció eredményeként összesen hét személyt állítottak elő, akik közül három férfit és egy nőt kábítószer birtoklása vétség miatt, egy 55 éves niklai férfit pedig kábítószer kereskedelem bűntett és más bűncselekmények elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozók a kábítószer-kereskedelem bűntettével meggyanúsított személyt őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását, a többiek szabadlábon védekezhetnek – írja a police.hu.

(Fotók: police.hu)

Megosztás