Hatalmas lángokkal égett egy gépműhely Kaposváron

A hajnali órákban egy, a közelben elhaladó mozdony vezetője értesítette a katasztrófavédelmet a tűzesetről. Az épületből több veszélyes gázpalackot is eltávolítottak a tűzoltók. Jelenleg is zajlanak az oltási munkálatok.

Hatalmas lángokkal égett egy műhelycsarnok szombat hajnalban Kaposváron, a Raktár utcában, ahol járműveket is tároltak. Egy arra haladó vonat mozdonyvezetője értesítette a katasztrófavédelmet, hogy egy épületből lángokat látott felcsapni.
Az esethez a megyeszékhely hivatásos és KÖTÉL Egyesület önkéntes tűzoltói vonultak, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett vízsugarakkal megkezdték a lángok oltását. Nem sokkal később pedig a dombóvári hivatásos tűzoltók is bekapcsolódtak a munkálatokba.

A csaknem hatszáz négyzetméteres épületből több gázpalackot is kihoztak az egységek, két acetilén-palackot hőhatás is ért ezért ezeket mesterlövész hatástalanította.

A tűzoltók a felderítés során személyt nem találtak az épületben. Az oltási munkálatok még szombat délelőtt is tartanak.

Fotó: Somogy MKI

Megosztás