Indul a Somogy Megyei Tehetséggála

A Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács ismét megszervezi a megyei tehetséggálát. Várják a somogyi tehetségek jelentkezését komoly- és könnyűzene, próza-vers és táncos kategóriákban.

Az elmúlt évek járványhelyzete sok koncertet és kulturális rendezvényt kényszerített a képernyők mögé, megfosztva a nézőket a személyes jelenlét lehetőségétől. Így volt ez a Somogy Megyei Tehetséggála esetében is. 2020-ban például a résztvevők a saját produkciójukat videón rögzítették és úgy küldték be a zsűrinek. Idén viszont ismét élőben, közönség előtt léphetnek fel a somogyi tehetségek.

A gálát a Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács hirdette meg ismét, ebben az évben négy kategóriában várják a nevezéseket: komolyzene, könnyűzene, vers és próza, valamint táncos és egyéb műfajokban mutathatják be a somogyi fiatalok a tehetségüket. A rendezvény már több éves múltra tekint vissza, nem egy ízben nagyatádiak is felléptek. Például 2017-ben a kötélugró csapat vett részt a tehetségkutatón. A 2022 március végén tartandó gálaesten azok léphetnek fel, akik a zsűri megítélése alapján jól szerepeltek az előválogatókon.

A részletes kiírás, a jelentkezési lap és a kategóriák leírásai a tehetseg.somogy@gmail.com email címen igényelhetők.

Az előválogatók időpontjai és helyszínei:

Nyitókép: Depositphotos

Megosztás