Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett

Egy korábban vezetéstől eltiltott férfit igazoltattak Mariettapusztán a rendőrök. A férfi jogosítvány nélkül, ittas állapotban vezetett. A tettest előállították a Barcsi Rendőrkapitányságon, ellene eljárást indítottak.

A police.hu-n jelent meg az alábbi közlemény:
„A körzeti megbízottak 2018. július 17-én 16 óra 5 perckor Marietta puszta külterületén igazoltattak egy 58 éves homokszentgyörgyi gépkocsivezetőt, akinél felmerült az ittas járművezetés gyanúja. Megállapították, hogy a férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mivel a Barcsi Járásbíróság korábban már eltiltotta a járművezetéstől, ezért előállították a Barcsi Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették. A rendőrök a sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja, valamint járművezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés miatt indítottak eljárást.”

Nem is olyan régen, a múlt hónapban számoltunk be egy életveszélyes balestről, ahol a sofőr szintén alkoholos befolyásoltság alatt volt. Olvasóinknak ezúton is javasoljuk, hogy alkoholfogyasztás után senki ne üljön volán mögé!

A nyitókép illusztráció!

Megosztás