Karambol a 68-ason, az M7-en és Kaposváron is

Tegnap délután és este történt mindegyik baleset, összesen 8 embert szállítottak kórházba a mentők. A megváltozott közlekedési viszonyok, a nedves, csúszós úttest miatt nem árt fokozottabb figyelemmel vezetni az utakon.

Egymásba futott két autó a 68-as főúton

Összeütközött két személyautó csütörtök este a 68-as főúton, Marcali határában. A karambolhoz a marcali hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az egyik gépkocsit, és megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben senki sem sérült meg.

Megpördült egy autó az M7-esen

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M7-es autópálya Kőröshegy és Balatonendréd közötti szakaszán, a Budapest felé vezető oldalon. A jármű az úttesten állt meg, a kerekei kitörtek. A műszaki mentést végző siófoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A mentők a sofőr sérüléseit a helyszínen ellátták.

Három autó karambolozott Kaposváron

Három autó karambolozott csütörtök délután Kaposváron. A műszaki mentést végző kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, és segítettek a mentőszolgálat munkatársainak a sérültek ellátásában. A balesetet szenvedett járművekben összesen nyolcan utaztak, a mentők mindannyiukat kórházba szállították. 

Megosztás