Körözött targonca

Sőt, egyenesen illegális, hogy azt ne mondjuk, migráns targoncát foglaltak le a barcsi határon éber rendőreink. Fülön csípték, pardon: villán. Ráadásul a francia hatóságok körözték! Ja, és román rakományban bújt meg.

Ugye, ugye! Hát így ér össze a globalizáció örve alatt a bevándorláspárti multikulti szűkebb pátriánkban. Azt már aligha kell hozzátennünk, hogy nyilván hamisított papírokkal akarta átlépni országunk és egyben az unió határait az illető targonca. A zöldhatáron már meg sem próbálta, hála a kerítésünknek, a Barcsi Közúti Határátkelőhelyen pedig nem kerülhette el hatóságunk figyelő tekintetét. Robi főtörzs, maga is látja, amit én? A hat közül az egyik messziről bűzlik, tuti, hogy nem EU-szabvány aksi van benne! Kultúránk hű őrzői meg is ragadták a targonca grabancát.

Azért a közleményt is idemásoljuk a történelmi hűség (és a tényközlő újságírás) kedvéért:

„A Barcsi Közúti Határátkelőhelyen 2018. szeptember 26-án 15 óra körül, belépésre jelentkezett egy járműszerelvény román állampolgárságú vezetője. A rakomány ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy a hat targonca közül az egyiket a francia hatóságok körözik. Az rendőrök a sofőrt meghallgatták, majd a járművet lefoglalták, és felvették a kapcsolatot a körözést kibocsátó hatósággal.”

Megosztás