Már két autó az árokban!

Már két baleset is történt Somogyban ma reggel az állandó havazás és a fagyos időjárás következtében. Egy embert kórházba kellett szállítani. A hétvégével megérkeznek az irgalmatlan mínuszok, óvatosan közlekedjünk!

Az első olyan reggelre ébredtünk idén, amikor a hószállingózáshoz mínusz fokok is társultak. A hókotrók már nehezebben tudnak lépést tartani az állandúsuló havazással, főleg a mellékutcákban vastag latyakon kell az autósoknak és a bátrabb kerékpárosoknak átküzdeniük magukat. 

Holnap „élvezhetjük” utoljára a 0 fok körüli meleg telet, szombaton alászáll a hőmérséklet a fagyos zónákba: a következő napokban a napi átlaghőmérséklet nem bukik fagypont fölé. A havazás egyelőre abbamarad, de a jövő hét elején újra visszatér. Közeleg a valódi valódi tél. 

Az utakon ismét fokozott óvatosságra szólítjuk fel minden kedves olvasónkat, alattomos, csúszós latyak borítja az utcákat, elég egy kisebb figyelmetlenség, és máris megvan a baj. Már két somogyi balesetről is tudomást szerzett szerkesztőségünk.

A 6-os út Barcs és Darány közötti szakaszán árokba hajtott egy személygépkocsi ma reggel. A barcsi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínhez, akik megkezdték a műszaki mentést. Az egyik utast kórházba kellett szállítani. Félpályán halad a forgalom az elhárítás idejére. 

A 66-os úton, Szentbalázs mellett szintén árokban landolt egy személygépkocsi, ide a kaposvári hivatásos, és a szentbalázsi önkéntes tűzoltók vonultak ki megkezdeni a mentést. A katasztrófavédelem beszámolója szerint senki nem sérült meg. Szintén félpályán halad a forgalom a mentés ideje alatt.

Kedves olvasóink, igyekezzünk, hogy a Nagyatád ne kerüljön fel a katasztrófavédelem mai baleseti listájára! Balesetmentes, biztonságos közlekedést kívánunk mindenkinek!

A friss hírekkel folyamatosan jelentkezünk!

Megosztás