Kamionstop a horvát határon

Friss hír: megszűnt a kamionstop Letenyénél és Berzencénél is. A horvát hatóságok visszavonták a kamionforgalmat korlátozó intézkedésüket. Tehát most már a teher- és a személygépkocsi-forgalom is zavartalan.

Úgy tűnik, a helyzet egyre kaotikusabb: a rendőrség visszavonta a barcsi kamionstopra vonatkozó hírét! Ezek szerint a rendkívüli időjárás ellenére a teher- és a személygépkocsi-forgalom is zavartalan.

Újabb hír! Már Barcson sem engedik átlépni a kamionoknak a horvát-magyar határt a hatóságok a rendkívüli időjárás miatt. Az intézkedés visszavonásig lesz érvényben. A személygépkocsi-forgalom ott is zavartalan.

Frissítve! Már Berzencén sem engedik átlépni a kamionoknak a horvát-magyar határt a hatóságok a rendkívüli időjárás miatt. Az intézkedés visszavonásig lesz érvényben. A személygépkocsi-forgalom továbbra is zavartalan.

Most érkezett a hír, hogy az Útinform tájékoztatása szerint Letenye határátkelőnél a horvát hatóságok a 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárműveket 8 óra 20 perctől nem engedik Horvátország területére belépni.

Amint azt írtuk, folyamatosan havazik az egész Dunántúlon. Az északkeleti, északi szél helyenként megerősödik, ami a Nyugat-Dunántúlon hófúvásokat eredményezhet. Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztet: az éjféli órákig a Dunántúlon 5-15 cm friss hóréteg hullhat, a nagyobb mennyiség a délnyugati területeken valószínűbb.

 

Megosztás