Meghalt egy 12 éves fiú a balesetben, mert nem volt bekötve

Kórházba szállítását követően vesztette életét ma egy 12 éves kaposhomoki fiú, aki a helyszíni szemle adatai alapján nem volt bekötve a biztonsági övvel – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. Fotókkal!

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. január 30-án 7 óra 33 perckor Kaposvár külterületén, a Pécsi utcában közlekedett egy személygépkocsi, amelynek vezetője elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, letért az útról, és egy fának ütközött. A baleset következtében a hátsó ülésen utazó 12 éves gyerek – akinek biztonsági öve a helyszíni szemle adatai alapján a hátsó ülés mögé volt tűrve – olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette. A baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet a közlekedési szabályok betartására és a biztonsági öv használatára! Nem csak egy szlogen, hogy csökkenti a sérülések kockázatát, ebben az esetben is életet menthetett volna.

Megosztás