O. Márió négy kerékpárja és az egymilliós hotelszoba titka

O. Máriónál hirtelen felgyülemlett négy bicikli is, ráadásul egy hotelszobából ripsz-ropsz két hölgynél landolt cirka egymillió forint kápé plusz, persze, a bankkártya pár egyéb cullanggal egyetemben.

Fülig Jimmy legyen a talpán, aki rezzenéstelen arccal tudja követni azon regénybe illő fordulatokat, amelyekben nap mint nap dúskál szűkebb pátriánk. Ismét könyékig vájkálhatunk a rendőrségi hírmorzsákban. A maiak szerint O. Máriónál hirtelen felgyülemlett négy bicikli is, ráadásul ripsz-ropsz két hölgynél landolt egy hotelszobából cirka egymillió forint kápé plusz, persze, a bankkártya pár egyéb cullanggal egyetemben.

Nem szeretnénk szpojlerezni, ám annyit előre kell bocsátanunk (az idegek megnyugtatása végett és a szenzációhajhászás vádjának elhárítása mián), hogy csupa uncsi hollywoodi happy anddel végződik mindkét sztori: a vastagpénzű hotelvendég visszakapta az egymilláját, O. Márió pedig lesütött szemmel, töredelmesen bevallotta, hogy, hát, igen, a kétkerekűek a gyengéi. Mindenesetre furdal bennünket a kíváncsiság: egyrészt miért tartott magánál a drága hotelvendég ennyi aprót, másrészt micsoda nagyívű vállalkozás, lendületesen fejlődő kerékpárüzlet-lánc lehetősége holt hamvába O. Márió startupjának a kerékbe töretésével. 

Mindenesetre álljanak itt a rendőrségi közlemények az ominózus ügyekben.

„A siófoki rendőrök bíróság elé állítást javasolnak egy hotel két alkalmazottja ellen, a sértett pedig visszakapta értékeit. Az ügy adatai szerint 2018. augusztus 11-én egy hajdúszoboszlói férfi tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki egy siófoki hotelszobájából eltulajdonította kézitáskáját, a benne lévő közel 1 millió forint készpénzzel, személyes irataival és bankkártyájával együtt.

A feljelentést követően a rendőrök a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőket, egy 42 éves cecei és egy 56 éves sárborgárdi lakost, akiknél a nyomozók a házkutatás során megtalálták az eltulajdonított pénzt. A nyomozók a két nőt a rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek, a sértett pedig hiánytalanul visszakapta eltulajdonított értékeit.

A Siófoki Rendőrkapitányság a napokban befejezte az ügy vizsgálatát, és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.”

 

„A Marcali Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, mivel 2018. augusztus 19. és augusztus 22. között ismertelen tettes négy marcali ingatlan területéről kerékpárokat tulajdonított el.  

A rendőrök a beszerzett információk alapján azonosították a felételezett elkövetőt, egy 18 éves helyi lakost, akit a nyomozók a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. O. Márió a bűncselekmények elkövetését elismerte, és az ügyben lefolytatott házkutatások során az eltulajdonított biciklik is előkerültek, amit a tegnapi napon a sértettek visszakaptak.”

Azért, így a végére, mintegy slusszpoénként beillesztjük a rendőrségi fotót is, mert a maga nemében páratlan remekműnek értékeljük. 

Két keréken gördülékeny
Két keréken gördülékeny

 

 

 

 

Megosztás