Szexet akart, de kirabolták

Beült a nőhöz az autóba, de rögvest megjelent ott a nő társa, aki megfenyegette és megütötte a férfit. 60 ezer forintot vett el tőle, majd egy bankautomatánál arra kényszerítette, hogy vegyen fel még pénzt.

A Marcali Járási Ügyészség rablás bűntette miatt emelt vádat egy férfival és egy nővel szemben, akik kirabolták a nővel szexuális szolgáltatás igénybe vétele miatt találkozó sértettet.

A vád lényege szerint miután a sértett beült a vádlottak gépkocsijába, a nő az előzetesen megbeszélteknek megfelelően telefonon értesítette a közelben várakozó társát. A férfi ekkor megjelent az autónál, majd értékei megszerzése érdekében megfenyegette, és ellenkezése miatt meg is ütötte a sértettet, aki ennek hatására közel 60.000,-Ft-ot adott át a párosnak. A két vádlott ezután még egy ATM automatához is elhajtott, ahol arra kényszerítették a sértettet, hogy kíséreljen meg pénzt felvenne a bankkártyájáról.

A vádlottakat az eset másnapján a rendőrök elfogták, majd az ügyészség kezdeményezésére a bíróság a letartóztatásukat is elrendelte.

A jelenleg elsőfokon a Marcali Járásbíróságon folyamatban lévő bűnügyben holnap tartják az előkészítő ülést.

(A nyitókép illusztráció)

 

Megosztás