Tippmixre tette az elsikkasztott bevételt

Összesen 1,3 millió forintot játszott el egy szántódi bolt alkalmazottja a napi bevételekből. Nem jött be a tippmix, az elkövetőt bíróság elé állítják.

Szerencsejátékra tette fel a napi bevételt egy szántódi bolt alkalmazottja. Múlt hónap közepén tett feljelentést a tulajdonos az elkövető ellen a Siófoki Rendőrkapitányságon. Mint kiderült, a 23 éves hazárdírozó 2017 nyarán több alkalommal pénzt tulajdonított el a kasszából, melyet szerencsejátékra tett fel, majd elveszítette azt. Miután fény derült az esetre, az elkövető közjegyzői okiratban ígéretet tett a károk megtérítésére. Mivel ezt nem teljesítette, ezért végül feljelentette őt a bolt tulajdonosa. 

Az ügyben beszerzett adatok alapján a nyomozók az andocsi lakost 2018. február 6-án üzletszerűen elkövetett sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A Siófoki Rendőrkapitányság az nyomozást a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Siófoki Járási Ügyészségnek – számolt be a police.hu közleményében az esetről. 

 

Megosztás