Szelíd motorosok varázsoltak szép napot a gyermekeknek

A Doomstriker motorosai rendszeresen támogatják a Családok Átmeneti Otthonában élőket Nagyatádon.

Szombaton a Családok Átmeneti Otthonánál a távoli motorbőgésre tucatnyi gyermek rohant az otthon kapujába, és várta, hogy megérkezzenek a motorosok. Ismerik őket már régről, hisz a Doomstriker LEMC Hungary Road 68 motorosai rendszeres támogatói az intézménynek.

Szombaton több zsák ruhával érkeztek, annyival, hogy autóba kellett pakolni az adományokat, értelemszerűen motoron el sem tudták volna hozni.

– Legtöbb esetben ismerősök adományoznak, az adományszerzésben legtöbbet Nagy Márti segít, aki mindig az elsők között van, ha segítséget kell szerezni – fogalmazott Nyéki Tibor, a régi laktanyánál működő motorosklub tagja. 

A ruhák nagy örömöt okoztak az ellátottaknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ezen túl, persze, a nagy becsben tartott motorok iránt is nagy érdeklődést mutattak a gyerekek, töviről hegyire átnézték és fotózták a vasparipákat.

Végül az adományok átadása után a Doomstriker tagjai motorra pattantak, hisz nemcsak adományozásban jeleskednek, hanem ha valahova hívják őket bemutatóra, gyerekek motoroztatására, akkor mennek, szombaton épp Nagykorpádon volt jelenésük.

Megosztás