Tizennégy meccs óta veretlen a Nagyatádi FC

Ezen a hétvégén sem talált legyőzőre a Nagyatádi FC, öt fordulóval a vége előtt 8 pontos előnnyel vezetik a mieink a tabellát. A női kézisek a testnevelési egyetem csapatát fogadták a sportcsarnokban.

Nagyatádi FC – Tabi VSC 4:1 (2:0) Gólszerzők: Vukan Nikolic (2), Pákai Gergő, Galamb Dávid; Teplán Lőrinc

Vukan találatával hamar, már a 4. percben vezetést szerzett a Nagyatád, ám ezt követően a finoman szólva is a védekezésre koncentráló Tab jóideig semlegesíteni tudta a mieink támadásait. A félidő közepén Kollár Dominik – aki mind védekezésben, mind támadásban hasznosan játszott – tekert egy szabadrúgást a felső kapufára. Már több mint fél óra eltelt, amikor Vukan újabb gólt szerzett. Ezzel már 23 találatnál jár az idény végén visszavonuló veterán gólvágó. A kétgólos hátrányt sem késztette az ellenfelet támadásra, továbbra is fegyelmezetten védekeztek. A második félidő elején Pákai Gergő egy jól helyezett lövéssel növelte a mieink előnyét, majd Galamb Dávid a 60. percben betalált, amivel eldöntötte a három pont sorsát. Az ellenfél ugyan a 81. percben szépíteni tudott, de ennél többre nem futotta az erejükből.

Az idei kiírásból már csak öt forduló van hátra. A nagyatádiak ezalatt találkoznak a tabella második, harmadik és negyedik helyezettjével is.

A hátralévő mérkőzések

Nagyatádi RKC (nők) – TFSE 30:31 (14:15)

Az elmúlt héten a Ferencváros korosztályos csapatát verte meg a Nagyatádi RKC női csapata, szombaton pedig nemkülönben nehéz ellenfelet láttak vendégül. A TFSE (Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem) a második a felsőházi rájátszás tabelláján. Az előjelek ellenére a találkozón egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepben a mieink, szinte az egész találkozón egy vagy két gól volt a különbség a két gárda között, ám a végén a fővárosiak egygólos győzelmet arattak.

(Fotók: Pünkösd Márton)

Megosztás