Ezer kedvelő – százezer forintnyi ajándék!

Örömmel jelentjük, hogy Nagyatád hírportáljának immár ezer kedvelője van. Köszönjük olvasóinknak a bizalmat és a megtisztelő figyelmet! Mindezt szeretnénk meghálálni Önöknek, ezért nyereményjátékot hirdetünk!

Az Atádhír oldala csütörtökön átlépte az induláskor általunk kitűzött első álomhatárt, az ezret! Az 1000. olvasót, aki kedveli internetes lapunkat, hamar követte az 1100. is, ugyanis péntekre, egyetlen nap alatt száznál is többen lettek kedvelőink, mára pedig 1200-on is túl vagyunk. Ilyen rövid idő alatt soha ennyien még nem csatlakoztak hozzánk! Szerkesztőségünk készült a jeles alkalomra: nyereményjátékra hívjuk Önöket!

Atádhír: Közelről érint
Atádhír: Közelről érint

Nagyatád első hírportálját 2017 novemberében indítottuk. Az első hónapban naponta átlagosan 724 oldalmegtekintést mértünk, decemberben már csaknem 1500-at, most februárban pedig már több, mint 2500-at. Ez óriási érdeklődést jelent, és rendkívül motivál benünket!

Több nagyatádi és környékbeli támogatónk is ajánlott fel nyereményt, összesen több mint 100 000 forint értékben. A játékosok között kisorsolunk egyebek között egy gyönyörű nőnapi virágcsokrot, egy vacsorát a Tóparti Csárdában és egy ajándékutalványt a Schwinn Csepel jóvoltából. Azok számára, akik inkább pihenésre vagy kikapcsolódásra vágynak, felajánlunk egy 7 alkalomra szóló belépőt szaunahasználattal a Nagyatádi Gyógyfürdőbe, illetve egy paintballozási lehetőséget a 63. Bázis jóvoltából. A fődíj szerencsés nyertese pedig párjával egy hétvégét pihenhet a Kaszó Zrt. vadászházában!

Ahhoz, hogy az Ön neve is bekerülhessen az esélyesek kalapjába, nem kell mást tennie, mint megosztania az Atádhír Facebook-oldaláról bármely, a szerkesztőink által közzé tett hírt vagy videót! Természetesen minél többször oszt meg valaki tartalmakat, annál nagyobb esélye lesz. Erre két hétig, vagyis március 8-ig van lehetőség: a nőnapon kisorsoljuk a szerencsés nyertesek nevét!

 

Megosztás